Cookie- og privatlivspolitik

Opdateret februar 2022

Dataansvarlig

BALCI Copenhagen

Gothersgade 7, st.tv

1123 Copenhagen K

Danmark

 

 

Hvad er cookies?
En cookie er en lille datafil websites gemmer på din computer, for at de kan genkende computeren næste gang du besøger websitet. En cookie er passiv fil og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Balci Copenhagen (CVR: 38 93 31 40) (herefter osvi eller vores) er den ansvarshavende for indsamling af dine personlige oplysninger som beskrevet her.

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Tredjepartscookies
Denne type cookies kommer fra tredjepart, f.eks. sociale medier. De anvendes først og fremmest til at integrere indhold fra sociale medier, f.eks. Social plugins (tilføjelsesprogrammer), eller til analyser (f.eks. Google Analytics).

 

Google Analytics
Vi anvender Google Analytics til at indsamle oplysninger om, hvordan du som besøgende bruger vores websted. Data indsamles anonymt, og der udarbejdes rapporter om antal besøgende, tidsforbruget på siden og de besøgte sider. Du kan få yderligere oplysninger om googles politik for beskyttelse af personlige oplysninger ved at klikke på følgende link: www.google.com/intl/en/policies/privacy

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@balcicopenhagen.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.